vineri, 11 iulie 2008

Parfumul cu sperma si transpiratie


Parfumul cu sperma si transpiratie costa 280 lei,doar atat !!!
Asadar tineti-va bine de scaune si cititi cu atentie ce urmeaza sa va spun :
In buricul Bucurestiului s-a deschis, in urma cu trei luni, prima parfumerie de lux din Romania. Aici, in doar 40 de metri patrati, au fost adunate cele mai rare, exclusiviste si cele mai scumpe parfumuri din lume. De departe, insa, cel mai “ciudat” este parfumul care contine insertii de sperma, saliva, sange si transpiratie.
In parfumeria Madeleinei Florescu, o tanara de 33 de ani, care a lucrat multi ani, la New York, in domeniul cosmeticelor, am regasit miresme dintre cele mai diverse.
“Avem parfumuri rare, in exclusivitate, a caror reteta a fost scrisa chiar in Evul Mediu. Este vorba despre esente rare, create de adevarati parfumieri sau “nasuri”, cum li se mai spune. Un “nas” este in stare sa deosebeasca 2.000 de mirosuri distincte”, ne spune Madeleine. Intr-o vitrina aparte, la loc de cinste, e prezentat cel mai scump parfum din lume: “No. 1”, de Clive Christian.
“O sticluta de 30 ml de apa de parfum costa 94 de milioane de lei. Parfumul este cel mai scump din lume, deoarece contine extract de lemn de santal indian, de vanilie din Tahiti, de Ylang-Ylang si de radacina de iris. In plus, flaconul este confectionat din cristal de Baccara, avand aplicat si un inel de aur, in care este incrustrat un diamant”, ne explica Liviu, unul dintre anagajatii parfumeriei.
Madeleine spune ca, in doar doua luni, a vandut trei parfumuri “No. 1”, ceea ce inseamna foarte mult. “Trebuie spus ca se fac doar o mie de astfel de sticlute, in fiecare an. De altfel, acum, avem pe lista de asteptare doua persoane care ne-au solicitat parfumul”, adauga Medeleine.
La capitolul ciudatenii, am putea vorbi despre parfumurile casei “Etat Libre D’Orange”, care, la inceputuri, facea doar parfumuri pentru catei. “Parfumul "Secretions Magnifiques" contine insertii de saliva, sange, transpiratie si sperma, o sticluta de 50 ml costand 280 de lei.”
Parfumurile Casei “Etat Libre D’Orange”, cum ar fi “Secretions Magnifiques”, care contine printre altele si insertii de sperma, si “Putain de Palaces”, sunt cautate, indeosebi, de tineri. “Pe flacoane sunt aplicate poze haioase, iar parfumurile nu sunt nici foarte scumpe. O sticluta de 50 ml costa 280 lei”, spune Liviu, unul dintre angajatii parfumeriei.
Familia Tariceanu prefera parfumurile lui Napoleon
Ioana si Calin Popescu Tariceanu sunt doi dintre clientii Parfumeriei Madison. Cei doi soti prefera parfumurile casei “Creed”, care dateaza din anul 1760, fiind una dintre cele mai vechi case de parfum din lume. De altfel, parfumurile casei “Creed” au fost si preferatele lui Napoleon Bonaparte, dar si ale actritei Audrey Hepburn si printesei de Monaco, Grace Kelly.
Cel mai scump parfum din lume!
“No. 1” de la Clive Christian este parfumul preferat al cantaretului britanic Elton John. Madeleine Florescu ne-a spus ca, la ultimul Bal Halloween, care a avut loc la Bucuresti, in cadrul licitatiei, o sticluta de “No. 1” a fost achizitionata de un tanar avocat la pretul de 7.000 de euro.

Un comentariu:

Unknown spunea...

Sunt curios in provincie, de ex in Pitesti, cum merg aceste parfumuri extravagante si scumpe.

 
seo http://www.parfumerie-vivilone.blogspot.com/google8dd4703cedf16112.html
căutare personalizată